ISO 23983:2025
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠١ سبتمبر ٢٠٢٥
Food products — Characteristics of fresh and dry baker’s yeast
ملفات الوثيقة ISO 23983:2025
الإنجليزية
12 صفحات
الإصدار الحالي
OMR
31.71
مجال الوثيقة ISO 23983:2025
This document specifies characteristics of living fresh and dry baker’s yeast, particularly those relating to general product properties, application performance, physical and chemical properties, microbiology and nutritional value information.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 22544:2025
مواصفة قياسية دولية
Laboratory design — Vocabulary
ISO 6670:2025
مواصفة قياسية دولية
Instant coffee — Sampling method for bulk units with liners
ISO/IEC TR 25219:2025
مواصفة قياسية دولية
Personal identification — ISO-compliant driving licence — Considerations for early adopters of ISO/IEC 18013-7
ISO 13315-5:2025
مواصفة قياسية دولية
Environmental management for concrete and concrete structures — Part 5: Execution of concrete structures